Tirsdag d. 18. februar 2020 - �rgang 15

Kvik skal ud i gyser-afslutning

13-10-2018

Fodbold: Med et nederlag på udebane til Viborg er Kvik-Aalestrup kommet i nedrykningsfare.

Tekst: Per Lyngby

I efteråret har Kvik-Aalestrup generelt formået at hente sejre og point i de vigtige kampe mod de hold, som man forventeligt skal kæmpe mod, om at undgår nedrykning.

Lørdag kunne der skabes ekstra god luft ned til Viborg i bunden, hvis vesthimmerlændingene vel at mærke kunne besejre Viborg på udebane.

Det kunne Kvik ikke! Holdet tabte 1-2 og dermed er tre hold nu a point i bunden, så der er lagt op til en gyser afslutning.

“Det må man sige. Vi startede ellers OK, men Viborg var det bedste hold i dag. De sad på det hele i anden halvleg, selv da de var i undertal i 10 minutter. Det var decideret ringe fra vores side. Nu er det finaler, vi skal spille til sidst, og det kan vi takke os selv for”, erkendte assistenttræner Danny Bartholomæussen efter kampen.

Meget tyder på, at Kvik-Aalestrup skal have maksimalt pointudbytte i deres 2 sidste kampe, da såvel Thisted og Viborg har 3 kampe tilbage. I næste weekend er Kvik-Aalestrup oversidder.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!