Søndag d. 13. juni 2021 - �rgang 16

Kvik stjal 3 point i Viborg

29-09-2019

Fodbold: Med en ufortjent, men vigtig sejr på 2-1, er holdet tilbage på førstepladsen.

Tekst: Per Lyngby

Hvis der var noget, som hed fodbold-politi, ville de have haft en god sag i Viborg søndag eftermiddag. Endda en tilståelsessag, for Kvik-Aalestrup erkender blankt, at de ikke havde fortjent alle 3 point, da de mødte Viborg FF i serie 2:

“Ja, det var tæt på tyveri. Vi havde to en halv chance - og scorede 2 mål. Viborg vadede i chancer, men Lucas Sørensen stod en brandkamp og fik hevet nogle vigtige redninger og indgreb op af hatten. Det blev lidt en slåskamp for os, da vi ikke formåede at få spillet til at køre, mens Viborg havde bedre fat i bolden og præsterede en fin kamp. For os gjorde Andreas Thornvig en god figur på venstre back og udmærkede sig med assists ved begge mål sat ind af henholdsvis Mikkel Sørensen og topscorer Per Nielsen”, fortæller assistenttræner Danny Bartholomæussen til Lokaltindblik.dk.

Med sejren indtager Kvik-Aalestrup førstepladsen med et forspring på et enkelt point ned til Fårvang på andenpladsen og tre point ned til Viborg Søndermarken på tredjepladsen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!