Lørdag d. 17. august 2019 - �rgang 14

Kvik tabte i overtiden

21-04-2018

Fodbold: Hobros superligareserver nappede sejren i overtiden.

Tekst: Per Lyngby

I sidste spillerunde sikrede Kvik-Aalestrup sig sejren i kampens overtid, men fredag måtte holdet så selv sluge den pille, da gæsterne fra Hobro vandt med 1-0. På et mål i dommerens overtid. Spørgsmålet er så. om superligareserverne var bedre end hjemmeholdet:

“Nej, de var overhovedet ikke bedre end os på dagen, dog var det tydeligt at de spiller for spiller havde noget kvalitet, som gjorde at de stod godt på banen, selvom spillet ikke kørte”, siger Danny Bartholomæussen fra Kvik-Aalestrup til Lokaltindblik.dk.

På grønsværen udspillede der sig en lige, fysisk kamp med mange nærkampe uden de helt oplagte målchancer til nogen af holdene.

“Det mest retfærdige resultat havde været 0-0. De scorer ret beset på deres eneste afslutning indenfor målrammen. En tilfældig bold dumper ned til den helt rigtige for deres vedkommende, og han sparker den i kassen mellem venner og fjender. Ærgerligt og bittert, da vi indtil da havde haft kampens eneste reelle chance. Den faldt i 1. halvleg, og var til gengæld en kæmpe en af slagsen, som desværre blev brændt helt fri med Hobro-målmanden. Vi tager dog det positive med fra kampen, at vi igen yder en disciplineret indsats, som lige så godt kunne have tippet til vores side. Nu ser vi frem til "Slaget om Vesthimmerland" mod Løgstør i næste weekend - et opgør vi har glædet os rigtig meget til”, siger Danny Bartholomæussen.

Kampen mod Løgstør spilles lørdag eftermiddag på Løgstør Stadion.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!