Lørdag d. 23. januar 2021 - �rgang 15

Kvik-toget buldrer videre

10-10-2020

Fodbold: Med fem sejre i træk har Kvik meldt sig som seriøs oprykningskandidat i serie 2.

Tekst: Per Lyngby

Når først Kvik-Aalestrup kommer i gang, er de svære at stoppe. Lørdag vandt holdet sin femte kamp på stribe, da Bælum-Solbjerg blev slået med 3-0 i egen hule.

“Ja, toget har kørt uden stop de seneste 5 kampe, og vi har leveret noget nær det både vi selv, og nærmest alle andre har forventet. Kampen i Bælum var heller ingen undtagelse, og sejren var ikke et mål for stor. Vi fik lavet et par mål efter dødbolde midt i første halvleg, som lidt kvalte Bælums tro på at kunne drille os, og derfra synes jeg, vi holdt fin stand og cruisede sejren hjem uden at være prangende. Vi skal dog stadig holde fokus, selv når tingene går vores vej. Vi er vores egen værste fjende og skal passe på ikke at hvile på laurbærrene, for i de sidste tre kampe venter altså nogle hold, som vil gøre alt, hvad der står i deres magt for at overhale os. Rækken er simpelthen bare uhyre tæt, og alt kan stadig ske”, lød det efter sejren fra assistenttræner Danny Bartholomæussen.

Mikkel Sørensen og Jonas Caffey sørgede for 2-0 ved pausen, og i anden halvleg cementerede Caffey sejren med sit andet mål i kampen.

I næste rund venter et spændende opgør, når Foulum kommer på visit i Hvam. Her vil hjemmeholdet være opsatte på at revanchere 2-3 nederlaget i de to klubbers første opgør efter et utroligt comeback af Foulum, som havde været nede med 0-2, indtil der manglede et kvarter af kampen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!