Fredag d. 5. juni 2020 - �rgang 15

Kvik var ikke så kvikke mod Roslev

19-05-2018

Fodbold: 20 minutters godkendt indsats var dog nok til at sikre 1-1 mod bundhold.

Tekst: Per Lyngby

Der var tale om et vigtigt opgør, da Kvik-Aalestrup fredag aften tog imod Roslev. Forud for kampen var Kvik 9 point foran gæsterne, og en sejr kunne stort set sikre holdets eksistens i serie 1.

Det blev dog ikke helt så let, som man måske skulle tro:

“Vi havde kun fat i dem i kampens indledning og så igen i de sidste 10 minutter, hvor de fik 2 gule kort, så vi spillede 11 mod 9. I de resterende 70 minutter halsede vi efter og fik ikke fat i noget som helst. De spillede rundt mellem os, som det passede dem, men kom omvendt ikke til særlig mange oplagte chancer. Når vi endelig havde bolden, var det ikke mange afleveringer, vi formåede at sætte sammen. Det var ikke ret godt. Vi kan dog være tilfredse med ikke at tabe til dem og derved holde os bedst indbyrdes. Roslev er bestemt ikke noget dårligt hold. Nu kommer der en vigtig kamp igen næste fredag mod Viborg FF, hvor vi skal forsøge at holde dem bag os i tabellen”, sagde Danny Bartholomæussen fra Kvik-Aalestrup umiddelbart efter slutfløjtet.

Det uafgjorte resultat betyder, at der fortsat er 9 point ned til holdene under nedrykningsstregen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!