Mandag d. 18. november 2019 - �rgang 14

Lang sæson sluttede med skuffelse

06-05-2018

Håndbold: Aars-damer har været igennem 5 oprykningskampe, men rykker ikke op.

Tekst: Per Lyngby

Før jul lignede Aars HK’s damer i 3. division en sikker oprykker. En krise efter jul, hvor holdet tabte 2 kampe i træk bragte dog fornyet spænding ind i puljen, hvor Aabybro pludselig øjnede chancen for at nupper oprykningen for næsen af himmerlændingene.

Og det var netop, hvad der kom til at ske, da de to hold mødtes i den altafgørende oprykningskamp i sidste runde. Her spillede Aars en katastrofal første halvleg, og dermed sikrede gæsterne sig et forspring, som Aars var tæt på, men ikke formåede at indhente. Derfor sluttede Aabybro som oprykker og Aars på andenpladsen.

Andenpladsen i rækken gav dog nye chancer. Først skulle man overvinde 2’eren fra en anden 3. divisions pulje - det gik glat, da Aars let besejrede Østbirk over 2 kampe. Dermed stod kun Silkeborg-Voel i vejen for en festlig sæsonafslutning for Aars.

Efter uafgjort hjemme i Aars i den første kamp, var det dog ikke med de bedste odds, at Aars søndag drog til sæsonens sidste kamp.

Det sluttede også skuffende med et klart nederlag på 19-33, og dermed beholder begge hold den status, de havde da den ordinære sæson sluttede: Silkeborg-Voel i 2. division og Aars i 3. division.

Aars-pigerne kan dog tage masser af god erfaring med til den næste sæson - og så har holdet oplevet en flot opbakning på hjemmebane - ikke mindst i de afgørende oprykningskampe og den svære, men også oplevelsesrige kamp mod ligastjernerne fra FC Midtjylland i pokalturneringen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!