Søndag d. 29. marts 2020 - �rgang 15
Sportschef Keld Kronborg ser til, mens Morten Rokkedahl sender klubflaget til tops.

LIF's sportschef forventer topplaceringer

26-01-2020

25 mand spillere var til standerhejsning i går i Løgstør IF, hvor klubbens nye førsteholdstræner Jimmy Støttrup kom i arbejdstøjet.

Tekst og foto: Jacob Dalgaard

Når Løgstør IF i slutningen af marts tager hul på forårsturneringen, så er visionen klar for både førsteholdet i serie 1 og andetholdet i serie 4.

Ved gårsdagens standerhejsning kridtede sportschef Keld Kronborg således banen op. En oprykning er ikke et krav, men begge hold forventes at kunne spille med i toppen af deres puljer om oprykning, sagde han til de omkring 25 fremmødte spillere samt klubbens trænerteam.

Førsteholdet er blandt andet kommet i pulje med Nibe og Støvring, mens andetholdet er kommet alene i pulje med ene hold fra Aalborg og omegn.

LIF stiller med yderligere et hold i serie 4, som til gengæld - bortset fra Haverslev IF - byder på lutter lokale opgør indenfor kommunegrænsen

Årets spiller i LIF 2019, Morten Rokkedahl, fik æren af at hejse klubflaget, inden cheftræner Jimmy Støttrrup tog over og sendte spillerne ud på den første lette træning, inden der blev hygget i klubhuset med et lille let traktement.

Se i øvrigt forårets nye puljer i linkene.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!