Mandag d. 13. juli 2020 - �rgang 15

Ligaholdene vandt i Vesthimmerland

06-03-2020

Håndbold: Farsø og Aars var torsdag oppe mod stærke modstandere i pokalkampe.

Af Per Lyngby

Der var næppe mange, som havde sat penge på, at Aars eller Farsøs' damer ville være at finde i håndboldens pokalturnering efter torsdag aften. De to vesthimmerlandske hold, som til daglige spiller i 2. division, havde nemlig besøg af hold fra den øverste håndboldhylde: HTH Ligaen.

Farsø havde fornøjelsen af at måde Aarhus United. På forhånd var målsætningen, at man skulle score mindst 15 mål og gerne holde gæsterne under 40 scoringer. Ud fra den betragtning blev kampen en succes for Farsø-damerne, som tabte med 16-40 efter en ret ensidig håndboldkamp.

Meget bedre gik det ikke for Aars hjemme i Idrætscenter Østermarken, hvor Viborg var på besøg. Ganske vist er holdet fra domkirkebyen ikke helt så dominerende i dansk kvindehåndbold, som tidligere, men de grønne er på vej tilbage og ligger i øjeblikket placeret som nummer 3 i den bedste danske række.

Og Aars fik da også kærligheden at føle - 14-46 stod der på lystavlen, da pokalfesten var slut. Og om ikke andet, fik Aars-damerne en håndboldoplevelse af de helt store, akkurat som publikum, som blev forkælet med et mål i minuttet.

Med pokal-exit'en kan de to vesthimmerlandske hold nu koncentrere sig om at få en god afslutning på sæsonen i 2. division, hvor begge hold er sikret forbliven til den kommende sæson.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!