Søndag d. 16. maj 2021 - �rgang 16

Løgstør bider sig fast i toppen

14-04-2019

Fodbold: Men en kneben sejr i Aalborg er Løgstør med i den sjove ende af jyllandsserien.

Tekst: Per Lyngby

Hjemme godt - ude bedst. Det har indtil nu været mottoet for Løgstørs fodboldherrer i jyllandsserien, som lørdag vandt den anden udekamp i træk, da Aalborg Chang blev besejret 1-0 hjemme på Provstejorden.

Med de to sejre har Løgstør placeret sig i top 3 med 6 point for 3 kampe, og dermed har holdet også fået en noget bedre start i jyllandsserien end sidste efterår, hvor der gik noget længere tid, før sejrssangen kunne lyde efter en kamp.

“Ja, en fremragende start, jeg ville gerne have solgt den for 6 point efter 3 kampe”, lød det efter Chang-kampen fra Løgstørs Christian Hjortshøj Jensen.

Løgstør startede ud i en kompakt 4-1-4-1 opstilling, som modstanderne har utrolig svært ved at bryde igennem. Således også Aalborg Chang, som ikke kom frem til mange chancer i kampen. Det blev til enkelte dødbolde, som heller ikke kunne true LIF-defensiven.

Med 0-0 ved pausen, er der hos Løgstør enighed om at være lidt mere på bolden i anden halvleg.

“Det synes jeg også, at vi kommer, og dermed holder vi dem også langt væk fra vores mål. Vi har flere gange opspil til chancer men bliver forpurret af, at vi har mænd i offside position”, fortæller Christian Hjortshøj, som selv er manden bag afleveringen til kampens enlige mål.

Bolden bliver spillet på tværs til Simon Ipsen, og han brager løs fra 45 meters afstand, hvorfra bolden går i mål bag hjemmeholdets målmand, som øjensynligt var kommet lidt for langt frem.

“Vi kører den hjem og vinder en fortjent 1-0 sejr, men vi må også konstatere at vi skal se lidt på vores fysiske forfatning. Der for mange, som begynder at hænge efter 75 minutter, og det kan komme til at koste os point senere hen”, fastslår Løgstør-spilleren.

Torsdag spiller Løgstør hjemme mod Morsø.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!