Fredag d. 22. januar 2021 - �rgang 15
Screenshot fra præmieoverrækkelsen i Løgstør Cykelklub

Løgstør Cykelklub rundede 10.000 kilometer på fire uger

07-12-2020

Løgstør Cykelklub har de seneste fire uger sat turbo på rugbrødsmotorene og cyklet Vesthimmerland og omegn tyndt.

Af Jacob Dalgaard

November og december har ikke just indbudt til cykelture, men det har 37 medlemmer af Løgstør Cykelklub set stort på i den mørke og kolde tid. De har om muligt kørt endnu mere end de plejer for at nå et fælles mål om at køre 10.000 kilometer på fire uger. 

For hver tur fik deltagerne et lod i konkurrencen om præmier, og deltagerne har fået alt imellem 1 og 28 lodder.

- Der har været stor spredning, men det vigtigste er, at folk, de har deltaget, og det er mega mega fedt, siger cykelklubbens formand Jens Dalgaard.

Målsætningen blev nået. Cyklisterne har tilbagelagt 10.575,5 kilometer på de fire uger, og mange af deltagernes ruter er løbende blevet lagt op på cykelklubbens facebookside. De mange kilometer fordeler sig på 320 ture. 

I dag skulle der så trækkes lod om sponserede præmier, og det blev live streamet fra formandens garage, hvor datteren Tilde trak de heldige vindere.  Førstepræmien var et gavekort på 1000 kroner til Fri BikeShop i Aalestrup. Den heldige vinder blev Rasmus Gammelholm Pedersen, der faktisk også er den deltager i konkurrence, der med 1023,8 kilometer har tilbagelagt flest kilometer og dermed også havde en del lodder i bowlen. 

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!