Tirsdag d. 4. august 2020 - �rgang 15

Løgstør delte med Aars - igen

20-05-2019

Fodbold: Kimbrerholdet har ikke fundet rytmen i foråret.

Tekst: Per Lyngby

Efter flere sæsoner, hvor holdet har ligget med fremme og er sluttet på andenpladsen i serie 3, har dette forår udviklet sig lidt mere problematisk for Aars IK’s bedste fodboldhold. Lørdag spillede holdet på hjemmebane mod Løgstørs andethold, og akkurat som i forårspremieren sluttede forestillingen 2-2.

“Vi kommer godt fra start og Pavlo gør det til 1-0 allerede efter 5 minutter. Løgstør får hurtigt udlignet til 1-1, inden Andreas Sørensen i det 13. minut scorer til 2-1. Midt i første halvleg udligner Løgstør til kampens resultat 2-2. Jeg synes vi spiller en rigtig god første halvleg, hvor vi får scoret 2 mål og har chancer til mere. Det er selvfølgelig ærgerligt, at de så scorer på to dødbolde. I anden halvleg lykkedes Løgstør med at få lukket ned for vores spil ved at stå kompakt og spille på omstillinger, og var det ikke for Michael Jørgensen, som tager en friløber, havde de også bragt sig foran midt i anden halvleg. Vi kommer dog stadig til chance, hvor vi blandt andet har et hovedstød som tager overliggeren, hvorfor kampen ender 2-2”, fortæller Aars-træner Allan Leander Mikkelsen.

Det er også slut med pokalfodbold for denne gang, hvor Aars i midtugen blev sendt ud med et nederlag på 0-4 til Nøvling, som til daglig spiller i serie 4.

Fredag aften spiller Aars på udebane mod Skals, som man besejrede i de to klubbers første møde.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!