Lørdag d. 23. januar 2021 - �rgang 15

Løgstør fik slettet nullet

16-08-2020

Fodbold: Målløs hjemmekamp sikrede LIF det første point i efteråret.

Tekst: Per Lyngby

Varmen var til at tage at føle på, da Løgstør IF i serie 1 lørdag eftermiddag tog imod Helsted. Måske var det derfor, at ingen af holdene for alvor formåede at tilspille sig chancer, og kampen sluttede da også 0-0.

“Det var en klassisk 0-0 kamp, hvor ingen af holdene havde de helt åbne chancer. Begge hold stod godt på banen, og vi fik aldrig fat om spillet på samme måde som i vores første kamp mod Aalborg KFUM.  Vi får nogle omstillingsmuligheder, specielt i første halvleg, men den sidste skarphed manglede for, at vi fik gjort det rigtigt farligt”, lød det efter kampen fra træner Jimmy Støttrup.

Løgstørs bedste mulighed før pausen var et frisparksforsøg fra Jesper Frederiksen, og ellers havde hjemmeholdet sin bedste periode i de første 20 minutter af 2. halvleg, hvor pasningsspillet lykkedes og spillet blev flyttet op på gæsternes banehalvdel.

“I den periode er spillet rigtigt godt, men vi formår desværre ikke at omsætte det til scoringer.

Vi har en god afslutning fra indskiftede Andreas Gudiksen, men ellers blev det heller ikke efter pausen til de åbne chancer. Men vi fik sat et point ind på kontoen og det er altid dejligt at slette nullet”, slutter Jimmy Støttrup.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!