Lørdag d. 16. januar 2021 - �rgang 15

Løgstør fik uafgjort i Nibe

21-08-2020

Fodbold: Torsdagens lokalopgør sluttede 1-1.

Tekst: Per Lyngby

Slaget om Limfjorden stod torsdag aften i serie 1 på Nibe Stadion, hvor Løgstør var på besøg. Det var samtidig lidt af en bundgyser, da værterne var uden point, medens gæsterne mødte op med et enkelt af slagsen i bagagen.

Det hele endte uden en vinder, da opgøret sluttede 1-1, som også var stillingen ved pausen.

"Det var en kamp hvor begge hold med lidt mere skarphed kunne have sikret sig alle 3 point", lød det efterfølgende fra LIF-træner Jimmy Støttrup.

Kasper Skak scorede til 1-0, da han fik en god stikning i dybden fra Andreas Sloth og prikkede bolden under en fremstormende målmand, som kort efter måtte udgå efter et sammenstød med Andreass Sloth. Den situation kunne Løgstør dog ikke drage fordel af, da Nibe forsvarede sig godt foran den vikarierende målmand.

"Efter vores føringsmål falder vi i niveau, hvor antallet af fejlafleveringer steg i takt med at aggressiviteten faldt, hvilket som regel ikke er en god kombination hvis man går med ambitioner om at vinde fodboldkampe. 

Nibe får udlignet små 5 minutter før pausen efter en omstilling hvor de slår et indlæg ind i feltet fra deres venstre side. Fra kort afstand i feltet bliver den headet ind uden chance for Sebastian Kronborg i målet" fortæller Jimmy Støttrup.

Anden halvleg blev noget frem og tilbage, hvor der var chancer i begge ender. Sebastian Kronborg bidrog med flere super-redninger, og i et enkelt tilfælde ramte Nibe også den ene opstander. Løgstør havde dog også sine muligheder, bl.a. mod kampens slutning med et hovedstød på stolpen ved Andreas Gudiksen.

"Vi må erkende, at Sebastian Kronborg i målet er manden som i dag sikrer os point med flere gode redninger. Vi kan ikke være tilfredse med vores egen indsats, som var præget af alt for mange fejlafleveringer. Heldigvis har vi en ny kamp allerede lørdag hvor Nordvestmors kommer på besøg", slutter LIF-træneren, som håber på efterårets første sejr i det opgør.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!