Onsdag d. 11. december 2019 - �rgang 14
Træner Andreas Overgaard og Løgstør IF er netop blevet enige om at forlænge den dygtige og populære træners kontrakt, så den gælder for resten af året.

Løgstør forlænger med træner

21-05-2018

Fodbold: Succes i serie 1 og serie 4 og god bredde i klubben.

Tekst & foto: Per Lyngby

Da Løgstør op til den nye sæson skrev kontrakt med træner Andreas Overgaard som træner for klubbens bedste fodboldherrer i serie 1,skete det på en halvårs kontrakt. En kontrakt som nu er forlænget, så det gælder resten af 2018.

“Vi valgte i første omgang en halvårs ansættelse for at føle hinanden an Nu har det været tid til en forlængelse, da Andreas har vist os, at han er en engageret og dygtig træner, som har fået førsteholdet i toppen af serie  1 - med mulighed for oprykning. Og skulle det glippe, er vi overbeviste om, at det Andreas er ved at skabe i LIF, nok skal få vores målsætning til at lykkes til efteråret”, siger næstformand Keld Kronborg til Lokaltindblik.dk.

Også på andetholdet går det forrygende for de blå fra muslingebyen. Det gode samarbejde med træner Jan Pedersen bærer frugt i serie 4, som netop nu ligger etter med maksimumpoint, 27, efter 9 kampe.

I det hele taget har LIF godt tag i seniorfodbolden. Klubben har en god bredde med hold i såvel serie 5 og serie 6, hvor det med bredden til tider kan opfattes på flere måder. De mange spillere og medlemmer er også en god ressource i forbindelse med mange af de øvrige aktiviteter, som klubben står for, ikke mindst Løgstør Open Air, som hvert år er med til at støtte klubbens økonomi.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!