Mandag d. 25. maj 2020 - �rgang 15
Kristijan Pavleka scorede for Løgstør i efterårets sidste kamp, men forgæves, da Nibe med fire scoringer sikrede sig en sejr på 4-2.

Løgstør forspildte den lille chance

02-11-2019

Fodbold: Tronskifte i vesthimmerlandsk fodbold.

Tekst & foto: Per Lyngby

Inderst inde troede de nok ikke helt på det, da de gik på banen i Nibe til lokalopgøret i serie 1, men den teoretiske mulighed for at komme i playoff om en plads i jyllandsserien var til stede for Løgstør.

Da Nibe efter et kvarters spil bragte sig foran med 1-0, og stillingen samtidig var 1-0 til Skive i deres kamp mod Hanstholm, så det for alvor svært ud for Løgstør, som selv skulle vinde samtidig med at Skive skulle sætte point til i Hanstholm, hvis oprykningschancen skulle leve.

Om spillerne kendte resultatet i Hanstholm, vides ikke, men pludselig blev tingene vendt på hovedet i sildebyen, hvor Casper Nymann Jensen udlignede i første halvleg og Kristijan Pavleka bragte Løgstør foran med 2-1 i begyndelsen af anden halvleg. Dermed manglede man blot en enkelt scoring af Hanstholm for, at tingene ville flaske sig for LIF.

Men endnu engang blev tingene vendt på hovedet, for med tre scoringer på stribe sikrede Nibe sig ikke bare sejren på 4-2 men afgjorde også definitivt, at Løgstør også i foråret spiller i serie 1, hvor de så kan se frem til nye lokalopgør mod netop Nibe, hvis ellers puljeinddelingen sætter dem sammen.

I øvrigt viste det sig at resultatet i Nibe var underordnet, idet Skive selv afgjorde tingene med en sejr i Hanstholm og dermed skal ud i playoff for at forsøge, om de kan følge med Gundersted op i jyllandsserien.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!