Tirsdag d. 7. april 2020 - �rgang 15
Kristijan Pavleka ramte overliggeren og lagde dermed op til sejrsmålet, da bolden havnede hos Andreas Husum, som med sit andet mål gjorde det til 2-1 for Løgstør i hjemmekampen mod Støvring

Løgstør fortsætter stimen

06-10-2019

Fodbold: Med den femte sejr på stribe melder LIF sig ind i topkampen i serie 1.

Tekst & foto: Per Lyngby

Hvis man ser blåklædte fodboldspillere vandre rundt på Frederik den 7.’s Kanal i denne tid, kan det godt passe. Byens bedste fodboldherrer kan nemlig gå på vandet for tiden - lørdag blev det til den femte sejr på stribe, da Støvring blev sendt hjem med et nederlag på 1-2.

Kampens målmæssigt store spiller for hjemmeholdet blev Andreas Husum, som scorede begge Løgstørs mål fordelt på ét i hver halvleg. Dermed kom holdet godt tilbage efter at Støvring havde udlignet 1-0 føringen med et mål kort før pausefløjtet.

“En fantastisk vigtig sejr, som gør at vi er tæt på målet om overlevelse - vi er ikke reddet endnu, men vi har en stor selvtillid for tiden og tror helt sikkert at vi kommer i mål”, lød det efter kampen fra Løgstørs Christian Hjortshøj Jensen.

Historisk set har Løgstør gennem de seneste år altid haft det svært mod Støvring, og oddsene var ikke bedre af, at hjemmeholdet stillede op uden flere stamspillere.

Første halvleg forløb spillemæssigt ret lige. Løgstør kom foran efter et godt angreb i højre side. Mike Hermansen sendte et fantastisk indlæg ind til Andreas Husum, som knastørt helflugtede bolden i nettet og dermed fortsatte med at vise den målform, han har været i på det seneste.

“Vores organisation var generelt ikke den bedste i første halvleg, og de får udlignet i en situation, hvor Sebastian Kronborg var uheldig at bolden lige tog en lille knold så den desværre strøg i mål til 1-1. Faktisk lidt skuffende,  efter at vi havde fået pakket Mads Harbo ned hele halvlegen”, konstaterer Hjortshøj.

Løgstør har optræk til flere gode muligheder i anden halvleg, men man skulle hen til det 75. minut, før det afgørende mål kom. Casper Nymann og Christian Hjortshøj spiller Støvrings højreside “tynde”, og fra baglinjen sender Hjortshøj bolden ind til Kristijan Pavleka, som header på overliggeren - returen ender for fødderne af den ustyrlige Andreas Husum, som endnu engang knastørt sender læderet i kassen til en fuldt fortjent føring.

“De sidste 15 minutter bliver en forsvarskamp, hvor vi forsøger at leve på lidt kontraer. Men vi holder stand bagtil og får en fortjent, set i forhold til chancer, sejr over et altid stærkt Støvring hold”, slutter Christian Hjortshøj som sammen med holdet ser frem til næste uges udekamp mod bundholdet Morsø.

Med sejren ligger Løgstør nu blot et enkelt point efter Nibe og Gundersted, som begge har 19 point - Gundersted dog for en kamp færre end de to lokalrivaler i topkampen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!