Tirsdag d. 14. juli 2020 - �rgang 15

Løgstør har fundet formen

31-05-2019

Fodbold: Med den anden hjemmesejr i træk hænger LIF på i jyllandsserien.

Tekst: Per Lyngby

I første halvdel af foråret var der ikke meget at klappe af for det trofaste hjemmepublikummet på Løgstør Stadion, når klubbens Jyllandsserie hold spillede. De fleste point blev hentet på udebane.

Nu er Løgstør også kommet i gang på eget græs - torsdag blev det til den anden sejr i streg, da holdet vandt med 2-0 over Aalborg Chang.

“En sejr, som i mine øjne er fortjent”, siger LIF-backen Christian Hjortshøj.

Løgstør spilleren fortæller også, at hans hold spiller en fin gang fodbold i første halvleg. Det blev dog sjældent rigtig farligt, bortset fra den situation, som førte til 1-0 målet. Christian Hjortshøj er selv manden, som har sidste fod på bolden, da han sender et tidligt indlæg i feltet, hvor Kristijan Pavleka header hjemmeholdet foran. Gæsterne er ikke for alvor farlige og kommer kun frem til noget, når LIF'erne laver fejl og dårlige clearinger.

“I anden halveg kommer Chang klart bedst ud, de får flyttet flere mænd langt frem på banen. I de første 25-30 minutter i anden halvleg er vi i store problemer. Vi ligger lidt for langt fra vores markeringer, vores clearinger sidder ikke helt i skabet. Det var ikke godt nok. I perioden her kommer Chang frem til nogle enkelte situationer, hvor vi skal være glade og tilfredse med, at de på dagen absolut ikke var effektive. Deres opspil ender enten med lige ved og næsten eller så afslutter de forbi og over mål. De sidste 15-20 minutter får vi bedre styr på det, spiller bedre fodbold og er gode i kontrafasen, hvor vi med lidt mere kløgt havde afgjort kampen endnu tidligere. Til sidst i kampen får jeg selv en stikning i dybden af Jesper Frederiksen, jeg dribler forbi første mand og vil dernæst spille bolden skråt tilbage til Casper Nymann, som flot var søgt med i feltet.  Dog kommer endnu en forsvarer i vejen, uheldigt for ham er det med armen han afværger situationen. Dagens fremragende dommer dømmer korrekt straffe, som Jesper Frederiksen sætter sikkert ind, og så var den sejr hjemme”, fortæller Christian Hjortshøj.

Næste modstander er Helsted, og en ny sejr er nødvendig for LIF i bestræbelserne på at sikre sin forbliven i rækken.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!