Onsdag d. 11. december 2019 - �rgang 14
Jesper Frederiksen udlignede på frispark i anden halvleg, da Løgstør spillede 2-2 på udebane mod topholdet Hobro.

Løgstør hentede point i Hobro

05-05-2018

Fodbold: Topkampen i serie 1 sluttede uafgjort 2-2.

Tekst & foto: Per Lyngby

Der var budt op til topkamp på DS Arena i Hobro, hvor det himmerlandske Superliga-mandskab til daglig slår sine folder.

Fredag aften var det dog reserverne i serie 1, som skulle i kamp mod Løgstør, som forud for kampen var 3 point efter værterne, der topper med maksimumpoint. Det har de ikke længere, men afstanden mellem de to hold i tabellen er den samme, da opgøret sluttede 2-2 efter Hobroføring på 2-1 ved pausen.

“Hold da kæft for en kamp”, lød det spontant fra Løgstør-træner Andreas Overgaard, da Lokaltindblik fangede ham på telefonen på vej hjem fra Hobro efter en kamp, som blev overværet i en flot ramme med mange tilskuere - inklusive mange medrejsende Løgstør-folk.

Løgstør kom forholdsvis hurtigt bagud, da Hobro udnyttede lidt usikkerhed i forbindelse med et hjørnespark og fik sendt bolden i mål. Andreas Sloth, som vi her på redaktionen snød for en scoring i den seneste kamp mod Kvik, kom igen i målscorerens rolle, da han udlignede til1-1 på et rigtig flot mål efter oplæg fra Simon Ibsen. Hobro var dog i teten før pausen, og holdet kom fortjent foran med 2-1, selv om Løgstør forinden havde et par gode muligheder. Hjemmeholdet har også et forsøg på overliggeren.

“Hvor de har første halvleg, så tilhører anden os. Vi får fortjent udlignet til 2-2 på frispark ved Jesper Frederiksen, og spillemæssigt og fysisk er vi rigtig god med, mens flere af deres spillere begynder at få krampe. Vi var tæt på at tage alle 3 point, da Kristijan Pavleka sender bolden på overliggeren fra 3 meters afstand efter godt opspil fra Christian Hjortshøj”, siger Andreas Overgaard, som dog alligevel er godt tilfreds med det ene point i Hobro.

Sagen er nemlig den, at skulle de to hold fortsætte deres parløb i toppen af rækken, vil den afgørende kamp komme til at stå på Løgstørs bane, og med en sejr her vil LIF stå bedst indbyrdes, hvis de to skulle slutte lige rent pointmæssigt, når foråret er slut.

“Man kan selvfølgelig godt ærgre sig med et forsøg på overliggeren i slutfasen, men uafgjort var et fair resultat i en vanvittig underholdende kamp. Hobro-træner Peter Thomsen sagde da også, at vi var det bedste hold, de har mødt i denne sæson”, siger Andreas Overgaard, som nu skal have sin spillere til at rette fokus mod den næste kamp mod Viborg, inden der i næste weekend tages fat på anden turneringshalvdel.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!