Fredag d. 5. juni 2020 - �rgang 15
Morten Rokkedal med en fortid i AaB og Thisted spillede en god kamp i Løgstørs midterforsvar, da det lørdag blev til den sikker sejr på 4-1 ude over Roslev.

Løgstør klar til lokal- og topbrag

21-04-2018

Fodbold: Solid udesejr til Løgstør forud for lørdagens lokalbrag mod Kvik-Aalestrup.

Tekst & foto: Per Lyngby

Der er lagt op til et spændende lokal- og topopgør på Løgstør Stadion næste lørdag, når Kvik-Aalestrup kommer på besøg. De to vesthimmerlandske hold ligger side om side i serie 1, så meget står på spil i en kamp, hvor det gælder om at hænge på Hobro i toppen.

Løgstør kan stille op til kampen med en god bunke selvtillid, efter at holdet lørdag besejrede Roslev på udebane med sikre 4-1.

“Fra start til slut var der ingen tvivl om udfaldet i en kamp, hvor vi har mange chancer, og de kun har en enkelt, nemlig den de scorer på”, fortalte træner Andreas Overgaard til Lokaltindblik umiddelbart efter kampen.

Løgstør kom foran efter et lille kvarter, da Casper Nymann blev spillet fra af Jesper Frederiksen efter hurtigt opspil i venstre side, hvorefter Løgstør-spilleren scorede fladt mellem benene på målmanden. Midt i halvlegen blev det så 2-0 ved Andreas Sloth, som blev spillet fri i dybden af Mads Svenstrup og scorede uden om målmanden og op i det lange hjørne.

Efter pausen stod der fortsat Løgstør på det meste, og Kristijan Pavleka kunne gøre det til 3-0, hvorefter hjemmeholdet fik reduceret i en situation, hvor Løgstør ikke fik clearet bolden på midten af banen.  Med et kvarter igen lukkede og slukkede Mike Hermansen kampen, da han scorede efter et hjørnespark.

“Vi har et hovedstød på stolpen i første halvleg, to brændte friløbere og et forsøg på overliggeren efter pausen, så sejren kunne være blevet større”, siger Andreas Overgaard, som roser sine spillere for en koncentreret holdindsats, hvor midterforsvaret med Christian Husum og Morten Rokkedal fremhæves for en rigtig god indsats.

Med sejren blander Løgstør sig i topstriden, hvor Hobro ligger øverst med maksimumpoint, medens LIF og Kvik-Aalestrup er lige efter med 3 point færre. Netop de to hold er de kommende modstandere for Løgstør, som på lørdag spiller hjemme mod Kvik-Aalestrup.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!