Søndag d. 27. september 2020 - �rgang 15
Chris Severinsen har mange bolde i luften for tiden, hvor han både er aktiv spiller, formand og vikarierende førsteholdstræner i Løgstør, som lørdag vandt med hele 7-0 i en kamp, hvor Henriksen stod for det taktiske oplæg sammen med Jesper Frederiksen.

Løgstør knuste Kvik-Aalestrup

22-09-2018

Fodbold: Træner-farvel påvirkede ikke Løgstørs fodboldherrer, som vandt 7-0.

Tekst & foto: Per Lyngby

Optakten til Løgstørs udekamp i serie 1 mod Kvik-Aalestrup var set udefra ikke den bedste. Dagen før var samarbejdet med træner Andreas Overgaard stoppet, og det var derfor med to af holdets egne etablerede spillere som ansvarlige, at topholdet gik på banen til lokalbraget i Hvam.

Hvis de ydre omstændigheder på nogen måder havde påvirket spillerne, var det i en positiv retning, for Løgstør var nærmest det eneste hold på banen og vandt en knusende sejr på 7-0.

“Vi var overmatchede på alle parametre. De er det bedste hold i rækken uden tvivl, og det vil undre mig meget, hvis de ikke rykker op. Vi må bare erkende, at vi møder et bedre hold. Mere er der sådan set ikke at sige”, lød det nøgternt fra assistenttræner Danny Bartohlomæussen i Kvik-lejren efter nedsablingen.

Vi sidder på alt i kampen og det var egentligt kun et spørgsmål om sejrens størrelse. Simon Ipsen spiller en stærk kamp på den centrale midtbane, Mike Hermansen spiller endnu en god kamp på højre back og slutteligt bliver Kristijan Pavleka bare ved med at score mål og arbejder knald hårdt for holdet i en kamp, hvor der bliver ydet en god og koncentreret indsats hele vejen rundt”, sagde formand og vikartræner Chris Severinsen til Lokaltindblik umiddelbart efter den flotte sejr.

Kristijan Pavljka scorede to gange inden pausen, og i de sidste 45 minutter var det så Mike Hermansen, Casper Nymann Jensen med 2, et selvmål og Kristoffer Lynge ligeledes med 2, som cementerede sejren.

På næste søndag spiller Løgstør på hjemmebane mod Ulbjerg, hvor topholdet skal forsøge at fortsætte den gode stime, som har indbragt 17 point og en imponerende målscore på 27-4 i efteråret.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!