Tirsdag d. 10. december 2019 - �rgang 14
Kristijan Pavleka, som er kommet til Løgstør fra Tranum, viste målnæse, da han scorede 2 gange i sin debut.

Løgstør knuste Nibe

31-03-2018

Fodbold: To debutantmål i 5-2 sejren over Nibe i serie 1

Tekst & foto: Per Lyngby

På forhånd har mange peget på Løgstør som favoritter til at rykke op fra serie, når foråret er færdigspillet. Lørdag skulle holdet så forsøge at leve op til den værdighed, da de på hjemmebane sæsonstartede mod Nibe.

Efter de 90 minutters fodbold på et koldt og vindblæst stadion må det umiddelbart siges, at Løgstør meget vel kan være med i oprykningskampen. På en efter årstiden udmærket bane viste LIF’erne stor skarphed og en fysisk og konditionel styrke, som var sildebyens udvalgte overlegen.

Gæsterne kunne ellers have bragt sig foran i kampens indledning, men modsat værterne, manglede de skarphed - såvel i eget som modstandernes felt. Efter en lige indledning eksploderede hjemmeholdet med 2 mål indenfor 1 minut, da først Jesper Frederiksen og derefter Kasper Skak scorede - i begge tilfælde overfor en noget usikker Nibe-keeper. Til gengæld kunne målmanden ikke stille meget op ved scoringen til 3-0, hvor Christian Hjortshøj fra venstre side elegant spillede Jesper Frederiksen fri i dybden, hvorefter han kunne smække bolden på tværs, hvor debutanten Kristijan Pavleka kunne sætte indersiden på og score sit første mål i den blå trøje. Løgstør havde østenvinden i ryggen og sad på det meste, medens Nibe havde en enkelt god chance, som Michael Hjortshøj kom ud og fik afværget. Samme Hjortshøj slog kort efter bolden ud midt i feltet, hvor en Nibe-spiller opsnappede bolden og lagde an til skud, men blev væltet af den fremstormende Løgstør-keeper. Straffespark. Her gjorde Michael Hjortshøj så skaden god igen, da han kastede sig til venstre og parerede sparket.

Kort inde i anden halvleg afgjorde Kasper Skak reelt kampen, da han energisk fulgte en ellers umulig bold og fik afsluttet i nærkamp med målmanden - Skak opfangede riposten og havde derefter let ved at sende bolden i det tomme mål. I halvlegens sidste halve time var det Nibe, som drog fordel af medvinden og pressede spillet ned på Løgstørs banehalvdel. Med et lille kvarter igen fik gæsterne reduceret til 1-4, men hjemmeholdet slog hurtigt kontra, da Kristijan Pavleka med sit andet mål gjorde det til 5-1. I kampens slutning fik Nibe igen reduceret og dermed sluttede kampen med en fortjent sejr på 5-2 til Løgstør, som dermed gav holdets nye træner, Andreas Overgaard en flot start i LIF.

I næste weekend spiller Løgstør på udebane mod Højslev.

Løgstørs andethold, som spiller i serie 4, fulgte op på førsteholdets sejr, da de hjemme vandt med 4-0 over Sønderup-Suldrup.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!