Fredag d. 5. juni 2020 - �rgang 15
Løgstør-spillerne hænger med skuffen efter sidste forårs nederlag i oprykningskampen mod Hobro. Til gengæld sikrede LIF sig oprykning i efteråret, men meget tyder på, at Løgstør er tilbage i serie 1 efter sommerferien.

Løgstør nærmer sig nedrykning

15-06-2019

Fodbold: Et nederlag på 4-5 i Støvring sender LIF betænkelig nær nedrykning.

Tekst & foto: Per Lyngby

Det begynder at se sort ud for Løgstør IF’s fodboldherrer i jyllandsserien. Med nederlaget i den målrige kamp i Støvring er holdet nu placeret lige over de tre hold, som rykker direkte ned i serie 1, medens den nuværende placering betyder nedrykningsspil mod andre hold.

Det kan vel meget ende med en direkte nedrykning til Løgstør, som blot har en enkelt kamp tilbage at spille i foråret, og det er mod rækkens tophold fra Frederikshavn. Holdene under Løgstør har spillet 2 kampe færre og har dermed en god mulighed for at rykke forbi tabellen og efterlade Kim Christensens tropper på en direkte nedrykningsplads.

Nu skal man jo ikke spise muslingen, før den er fanget. Med en sejr i hjemmekampen mod Frederikshavn kan Løgstør selv gøre deres for at spille for den spinkle chance for overlevelse. Holdet slog Frederikshavn på udebane i de to holds første møde. Kampen mod Frederikshavn spilles næste søndag.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!