Tirsdag d. 14. juli 2020 - �rgang 15

Løgstør nærmer sig toppen

21-10-2018

Håndbold: Med en sejr på hjemmebane avancerede Løgstør til 3. pladsen i 3. division.

Tekst: Per Lyngby

Medens den udendørs fodbold er gået ind i den afsluttende fase, er håndboldspillerne i den indledende del af deres sæson, som strækker sig frem til marts-april.

Og hvem ved, måske vil muslingebyens udvalgte i at kaste med harpiksklæbende bolde gøre byens fodboldspillere kunsten efter og avancere en række, når sæsonen er slut. I den forløbne weekend vandt Løgstør hjemme i Lanternen med 24-20 over Svenstrup-Godthåb, og dermed blander Løgstør sig i topstriden i 3. division med en tredjeplads og bare et enkelt point op til rækkens nummer 1.

I samme pulje spillede Aalestrup HK uafgjort på udebane mod Aalborg KFUM, hvilket bringer Aalestrup på en pointhøjde med Løgstør. I den kommende weekend spiller L'gstør ude mod Aalborg HK, medens Aalestrup får besøg af rækkens tophold fra Tvis.

I herrernes 2. division tabte Aars på hjemmebane med 22-30 til ligareserverne fra Mors-Thy. Næste opgave for Aars, som er nummer 7 i tabellen, er på udebane mod HEI Skæring ved Aarhus.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!