Torsdag d. 16. juli 2020 - �rgang 15

Løgstør og Aalestrup holdt fanen højt

17-11-2019

Håndbold: Lutter nederlag i 2. division men to sejre i 3. division.

Tekst: Per Lyngby Foto: Farsø KFUM HK

Medens de tre vesthimmerlandske hold i 2. division alle måtte forlade weekendens kampe uden point, var der fuldt udbytte til begge de lokale herrehold i 3. division.

I herrernes 2. division tabte Aars en tæt kamp på hjemmebane mod Frederikshavn med 28-27.

Hos damerne, som også spiller i 2. division var det også tæt, men også her blev det til et nederlag til hjemmeholdet, da Aalborg HK kunne drage hjem fra Idrætscenter Østermarken med en sejr på 23-21.

“Vi førte det meste af kampen, og vi skulle have vundet, men lukker dem ind de sidste 10 minutter. Jeg er så skuffet, for vi spiller faktisk en fin kamp. Målmand Stine Nørtoft står rigtig godt”, fortæller Aars-træner Jannie Lynge Johansen.

Farsø KFUM HK’s damer var på en på papiret overkommelig opgave på udebane mod bundholdet Ikast. Men efter en miserabel anden halvleg af Farsø, måtte holdet sig besejret med 22-17:

“Sæsonens absolut ringeste præstation”, lød det efter kampen fra træner Kristian Pedersen, som dog også var mand for at påtage sig sin del af ansvaret for miseren i Ikast. Målvogter Christine Madsen stod en god 1. halvleg og var med til at sikre, at Farsø kunne gå til pausen med en kneben føring på 11-10. I anden halvleg formåede  Farsø kun at score 3 mål i de første 19 minutter, og det benyttede hjemmeholdet til at trække fra og sikre sig en lidt overraskende sejr.

I herrernes 3. division har begge de vesthimmerlandske hold været i kamp. Aalestrup vandt hjemme med 27-26 over Vestbjerg, medens Løgstør knuste bundholdet  VIF Mors med en sejr på 32-13.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!