Søndag d. 16. december 2018 - Årgang 13

Løgstør op på førstepladsen

25-02-2018

Håndbold: Der er trængsel i toppen af herrernes 3. division.

Tekst: Per Lyngby 

Der er fortættet spænding i herrernes 3. division. Her vandt Løgstør i denne weekend hjemme med 24-20 over Vestbjerg, og da Stoholm samtidig tabte deres kamp, var der fri bane for Løgstør, som rykkede op på førstepladsen a point med Stoholm, medens Vestbjerg er lige i haserne med ét point færre. Lidt længere nede i rækken finder man Aalestrup, som er på 6. pladsen efter et nederlag på 23-24 mod Oddense-Otting på udebane.

I herrernes 2. division herrer vandt Aars med 31-25 over Mejrup-Hvam hjemme og ligger nu nummer 5 i rækken.

Farsø KFUM HK’s damer i 2. division havde en gylden mulighed for at spille sig ind i topkampen, hvis de kunne vinde søndagens udekamp mod Ikast. Det kom de dog aldrig i nærheden af, for hjemmeholdet vandt en sikker sejr på 32-22. Så i stedet for en 3. plads er det nu en 6. plads til Farsø-damerne.

“Vi var der bare ikke i dag mod et stærkt Ikast-hold. Vi var med til 6-6, men derfra styrede de totalt begivenheder i første halvleg, som de vinder med 3 kasser. Efter pausen kommer vi på minus 2, men de havde bare et gear mere i dag, selv om deres sejr blev rigelig stor”, lød det efter kampen fra holdleder Klaus Hansen.

Aars tabte med 28-22 til Thisted på udebane i damernes 3. division. Nederlaget betyder at forspringet til Åbybro på 2. pladsen nu er nede på 3 point. Derfor har Aars-damerne stadig selv afgørelsen i deres harpiksklæbende hænder. Der skal dog helst ikke meget mere slinger i valsen, hvis man vil undgå en eventuel gyser mod Åbybro hjemme i Aars i sidste spillerunde, som ligger  april.

Løgstør hentede sin anden sejr i kvindernes jyllandsserie, da det hjemme i Lanternen blev 25-19 over Vrå-Børglum.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!