Tirsdag d. 4. august 2020 - �rgang 15
Christian Hjortshøj bragte Løgstør foran med 2-1 i udekampen mod VSK, som Løgstør vandt med 3-2.

Løgstør overraskede i Aarhus

07-04-2019

Fodbold: Med en sejr på 3-2 over et af rækkens bedste hold, kom Løgstør på pointtavlen.

Tekst & foto: Per Lyngby

Det var et topmotiveret Løgstør-mandskab, som lørdag drog til Aarhus for at møde et af jyllandsserie-puljens formodet stærkeste hold, VSK.

“Pyyyh for en kamp! Vi har sjældent løbet så mange meter i en fodboldkamp og hjulpet hinanden som i dag for at få missionen til at lykkes. Sikke en skalp”, fortæller Løgstørs Christian Hjortshøj om kampen, som Løgstør vandt med 3-2.

Løgstør startede forsigtigt ud i en meget kompakt 5-4-1 opstilling, som dog hurtigt blev ændret til 4-1-4-1. Efter en hektisk start med et nærgående hjemmehold fik vesthimmerlændingene mere styr på tingene og kommer også frem til noget offensivt efter omstillinger.

“Netop sådan en får vi efter et VSK-hjørne, hvor Simon Ipsen elegant fra et par meter uden for felt flot lægger bolden op i det lange hjørne med venstrepoten. Vi går til pause med, 1-0 som vi kan være meget tilfredse med, og VSK må have været frustrerede og skuffede”, mener Christian Hjortshøj.

I anden halvleg får VSK ret hurtigt udlignet efter en returbold ved et hjørnespark, og selv om spilfordelingen siger omkring 80 procent i hjemmeholdets favør, lurer Løgstør hele tiden på tilfældige muligheder.  En sådan opstår i højre angrebsside, hvor det lykkes at presse keeperen til at lave en dårlig clearing til Jesper Frederiksen, som første gang sender den frem i banen til Christian Hjortshøj, som får afsluttet, så bolden triller i mål via den ene opstander.

Mathias Larsen får stukket en bold i dybden, hvor han fiks trækker bolden bag om støttebenet og snyder forsvarsspiller og målmand og lægger bolden mellem keeperens ben til 3-1 med et kvarter igen.

“På det tidspunkt er vi ved at være godt brugte fysisk, og da de reducerer efter 85 minutter, må jeg indrømme, at vi blev en kende nervøse. Men vi holder stand. Sikke en forløsning det var at høre dommerens sidste fløjt efter 95 minutter. En vild kamp og fantastisk at vi kan slå rækkens formodede bedste fodboldhold”, slutter Christian Hjortshøj.

På lørdag gælder det udekamp mod Aalborg Chang, der akkurat som Løgstør har 3 point for 2 kampe.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!