Onsdag d. 26. februar 2020 - �rgang 15

Løgstør-sejr bevarer spændingen i opykningduel

26-10-2019

Fodbold: Med en sejr over Thisted, kan Løgstør stadig rykke op.

Tekst: Per Lyngby

Der har været tæt kamp i toppen af serie 1 i dette efterår. Løgstør har efter en svag start kæmpet sig op i feltet af potentielle oprykkere. Efter lørdagens kampe har holdet stadig mulighed for at spille jyllandsserie til foråret, men man er afhængige af andre resultater, hvis det skal blive virkelighed.

Hjemmeholdet gjorde sit til at bevare spændingen ved at vinde med 3-2 hjemme over Thisted.

“Ja, vi er heldigvis sikret mod nedrykningsspøgelset nu. Det var det vigtigste, da vi gik ind til dagens kamp”, fastslår Løgstørs Christian Hjortshøj Jensen.

Kampens første 45 minutter forløb fuldstændig, som Løgstør gerne ville have det. Hjemmeholdet var i total kontrol og skabte hele tiden chancer. 1-0 målet blev scoret af Mike Hermansen efter en dødbold, og det andet mål blev scoret af den yderst farlige højrekant, Andreas Husum, som efter lidt ping pong modtog bolden på kanten af feltet, hvor han resolut sparkede den fremragende i kassen.

“Sikke en halvsæson han har haft gang i. Defensivt har vi halvlegen igennem totalt styr på Thisted, og de kommer ikke frem til noget som helst. I den anden ende burde vi have scoret flere mål og lukket kampen i første halvleg”, mener Christian Hjortshøj.

Anden halvleg blev en mere rodet affære, hvor LIF aldrig rigtigt fik spillet til at fungere. Thisted var dog heller ikke i stand til at skabe de store chancer. De får dog reduceret med 10 minutter igen, men kort efter slår Løgstør kontra efter et hjørnespark, som gæsternes målmand bokser i eget mål. Dermed bliver Thisted reducering i kampens sidste spilsekvens kun af kosmetisk betydning.

“Vi gav dem to dumme mål, som vi ikke kan være tilfredse med, men vi fik de 3 point, som vi kom efter, så vi er meget glade for, at vi ikke skal spille en gyser i Nibe om livsvigtige points næste lørdag. Gundersted og Skive løber garanteret med de to øverste pladser, og vi må tage til takke med enten 3. eller 4. pladsen i puljen, afhængigt af hvordan vores kamp mod Nibe går. Det tænker jeg også er ok ,efter at vi ikke har spillet stabilt nok i dette efterår”, slutter Løgstørspilleren.

Forud for sidste spillerunde er det Gundersted og Skive, som sidder med trumferne. Gundersted med de største, da de hjemme møder bundholdet Morsø, medens Skive skal til Thisted og møde et hjemmehold, som ligeledes allerede er rykket ned. Skulle et af topholdene spille deres kort, sidder Løgstør med en god baghånd og klar til at stikke, hvis de kan vinde sæsonens sidste turneringskamp mod Nibe.

Fire hold kan alle slutte på førstepladsen, så der er lagt op til en spændende efterårsfinale i serie 1, hvor ingen af topholdene møder hinanden indbyrdes i sidste spillerunde.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!