Mandag d. 13. juli 2020 - �rgang 15

Løgstør sendte flere nye boksere i ringen

05-02-2020

Lørdag morgen stævnede 3 nye forhåbningsfulde boksere fra Løgstør Bokseklub af sted mod diplomstævne i Hadsund.

De to 14-årige  drenge, Mathias Espersen fra Ranum og David Bilgrau fra Vilsted var sammen med 23-årige Hassan Yassan fra Løgstør i ilden, da der blev bokset diplomstævne i Hadsund i lørdags. 

 Alle mand startede med boksetræning efter sommerferien og har med stor iver deltaget hårdt i klubbens træninger. Mathias lagde ud med en modstander, som, som var noget mindre end Mathias og derfor gerne ville ind og slås. Det blev en lidt rodet kamp, som bestemt viste, hvad Mathias har af potentiale.

David stod klar som næste bokser i ringen, og den højde som Mathias’s modstander manglede, havde David Bilgraus modstander så rigeligt. Han var 
191 cm høj og 14 år gammel. David er normal størrelse dreng på 14, og fik derfor slet ikke mulighed for atg vise den flotte boksning, han er kendt for i Løgstør.
 
Hassan Yassan stod klar til og møde en Horsens-bokser. Hassan er en utrolig hurtig bokser med en masse flotte slag. Alt dette viste han til UG, og han udboksede igennem alle 3 omgange sin modstander. Derfor var det en noget måbende sal, der stod tilbage, da Hassan kun modtag sølle 22 point for sin præstation.

- Heldigvis tog alle boksere glade hjem fra stævnet, hvor der ikke blev kåret vindere og tabere. Alle var de 10 cm højere og 10 cm bredere over skulderne. Næste udfordring for vores boksere bliver vores eget stævne den 28. februar i Lanternen, hvor der udover vores egne 7 lokale boksere i ringen bliver lagt op til et supersvægtsbrag samt en revanche match mellem den danske og jyske mester 2020, siger Bone Frandsen, der er træner i Løgstør Bokseklub.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!