Mandag d. 13. juli 2020 - �rgang 15
Kristijan Pavleka har været særdeles målfarlig for Løgstør i efteråret - også i denne runde kom han på tavlen, da han bidrog med et enkelt mål i sejren på 5-2 over Thisted.

Løgstør slog Thisted

07-10-2018

Fodbold: Nu er det kun Gundersted, som kan true LIF i oprykningskampen.

Tekst & foto: Per Lyngby

Forud for efterårets kampe i serie 1, havde de fleste udpeget Løgstør og Thisted som de to hold, der til slut skulle kæmpe om oprykningen til jyllandsserien.

Lørdag mødtes de to hold på Løgstør Stadion, og efter den kamp står det klart, som det i øvrigt har gjort længe, at Thisted ikke kommer i betragtning til en oprykning. Thyboerne har skuffet fælt i efteråret og blev sendt hjem med et  nederlag på 2-5. Derimod ser Løgstør uhyggeligt skarpe ud, og reelt er det nu kun lokalrivalerne fra Gundersted, som kan forhindre muslingebyens fodbolddenge i at triumfere, når efteråret er færdigspillet.

Andreas Sloth bragte Løgstør foran efter bare 2 minutters spil, men Thisted udlignede 20 minutter inde i halvlegen. Omkring den halve time bragte Andreas Sloth igen hjemmeholdet i front, og Christian Husum og Kristijan Pavleka kom også på tavlen, så Løgstør kunne gå til pausen med en føring på 4-1. Med et kvarter igen nettede indskiftede Casper Pedersen til 5-1, inden Thisted til slut fik pyntet lidt på resultatet med scoringen til 2-5.

Gundersted har spillet to kampe færre end Løgstør og har således kniven på struben i hver eneste kamp, hvis de vil holde trit i toppen. Søndag spiller holdet på udebane mod Ulbjerg, og med en sejr her, er der lagt op til en gyser på lørdag, når Løgstør gæster Freja Park.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!