Fredag d. 5. juni 2020 - �rgang 15
 Jesper Frederiksen snubler i det første opgør mod Nibe, som Løgstør vandt sikkert. Søndag snublede hele Løgstør-mandskabet så i udekampen mod de grønne ørne, som vandt 3-1 og fortættede spændingen i toppen af serie 1.

Løgstør snublede i Nibe

13-05-2018

Fodbold: Førstepladsen var indenfor rækkevidde, men Nibe snuppede sejren.

Tekst & foto: Per Lyngby

De burde været advaret. Spillerne på Løgstør IF’s mandskab i serie 1, som søndag eftermiddag gæstede et varmt og solbeskinnet stadion i Nibe til lokalopgør mod et hold, som for få dage siden spillede uafgjort mod Hobro.

Måske gik det for let i storsejren over Viborg forleden, for det virkede ikke som om, Løgstør formåede at matche Nibe over en hel kamp. Hjemmeholdet stod godt og fysisk stærkt i deres bagerste kæde, som ikke havde de store problemer med at afvise Løgstørs spage forsøg på at udfordre dem.

Løgstør havde et par afbud til kampen, bl.a. fra den normale førstemålmand Michael Hjortshøj, men det får ikke træner Andreas Overgaard til at bruge det som undskyldning for nederlaget:

“Nej, det skal ikke være undskyldningen. Nibe var bare mere fysiske klar end os i dag, og set over en hel kamp er deres sejr fuld fortjent, selv om vi sidder godt på spillet før pausen. De scorer nogle flotte mål, men hvor er det ærgerligt, at vi ikke gør det bedre i en kamp, som med en sejr ville bringe os alene på førstepladsen. Nu spidser det til i toppen, hvor både Nibe og Højslev vil være med. Men vi kan fortsat selv afgøre det, nu er der bare en kamp mindre til at gøre det i, slutter Andreas Overgaard.

Næste kamp noget af en nøglekamp, når Højslev kommer på besøg i Løgstør, som har revanche til gode efter en forfærdelig indsats i det første opgør som blev tabt med 3-2.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!