Mandag d. 13. juli 2020 - �rgang 15

Løgstør stormer videre

30-09-2018

Fodbold: Hjemmesejr på 3-0 over Ulbjerg.

Tekst: Per Lyngby

Lørdag stod Løgstørs fodboldherrer i serie 1 med ny trænerduo i skikkelse af Rasmus Nygaard og Henrik Rasmussen, som skulle forsøge at fortsætte den flotte stime, som holdet er inde i her i efteråret.

Og meget tyder på, at uroen uden for banen på ingen måde har påvirket spillernes præstationer inden for de hvide kridtstreger. Det blev nemlig til endnu en solid sejr - denne gang på 3-0 over Ulbjerg.

“Det er en kamp, som foregår fuldstændig på vores præmisser i alle 90 minutter. Ulbjerg lignede et hold, som vitterligt håbede at hive en 0-0 med hjem fra et vindblæst Løgstør Stadion denne søndag eftermiddag. Vi har chancer på samlebånd i første halvleg, men alt for ofte afslutter vi for svagt enten lige på målmanden, eller også  tonser vi den over og forbi mål. Der bør vi klart have mere kløgt og skarphed. Pausestillingen 0-0, meget misvisende. 3,4 eller 5-0 havde ikke været ufortjent”, fortæller Løgstørs Christian Hjortshøj.

Hjemmeholdet kommer til gengæld på tavlen tidligt i anden halvleg, hvor Christian Hjortshøj sender et indlæg mellem keeper og forsvar til Kristijan Pavleka, som scorer flot. Jesper Frederiksen øger til 2-0 på straffe og til slut er det så Kristoffer Lynge, som lukker med 3-0 scoringen.

“Også i anden halvleg har vi flere chancer, som på en bedre dag havde kastet flere mål af sig. Sejren er fuldt fortjent, dog alt for lille, men jeg synes dog, at vil til tider godt kan være lidt dygtigere end vi var i dag. Det arbejder vi videre på, på tirsdag til træning, og så er vi fuldt motiveret til et nyt spændende opgør næste lørdag mod Thisted på hjemmebane”, fastslår Hjortshøj.

I den aktuelle stilling er det kun lokalrivalerne fra Gundersted, som ser ud til at kunne forhindre Løgstør i at rykke op i jyllandsserien. De to hold mødes om 14 dage på Gundersted Stadion.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!