Mandag d. 1. juni 2020 - �rgang 15

Løgstør tabte - og rykker op

10-06-2018

Fodbold: Årets første nederlag betød intet for det suveræne tophold i serie 4.

Tekst: Per Lyngby  Foto: Løgstør IF

Det var rækkens nummer 1 og 2, som lørdag eftermiddag mødtes på Farsø Stadion i serie 4. Løgstør stillede op til kampen med bevidstheden om, at holdet med et beskedent nederlag ville rykke op, da de tidligere på sæsonen slog FUIK med 7-2 og derfor ville stå bedst, hvis de to hold skulle slutte lige pointmæssigt.

Og godt nok tabte Løgstør for første gang i foråret, men kun med 0-2, og dermed kunne champagnepropperne springe for spillerne, og for træner Jan Pedersen, som var på besøg på sin gamle hjemmebane, hvor han selv har været spiller og træner gennem mange år.

Gennem hele sæsonen har Løgstør været suveræne i puljen, og medmindre der går sommerfodbold i den i de sidste to spillerunder, vil holdet slutte sæsonen med endnu to sejre.

Med oprykningen viste andetholdet vejen for førsteholdet i serie 1, som på fredag kan sikre sig et meget vigtigt skridt mod oprykning, hvis de kan besejre Hobro på hjemmebanen i Løgstør.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!