Søndag d. 27. september 2020 - �rgang 15

Løgstør tabte til oprykkere

10-08-2019

Fodbold: Spildominans blev ikke udnyttet, og så løb Hanstholm med sejren.

Tekst: Per Lyngby

Efter en tæt afslutning måtte Løgstør forlade jyllandsserien efter foråret. Det betyder, at den står på fodbold i serie 1 her i efteråret, hvor holdet fra Limfjordsbyen skulle en tur mod nordvest, hvor oprykkerne fra Hanstholm ventede.

Og på en flot bane med masser af tilskuere var der lagt op til en flot fodboldkamp. En kamp, som værterne endte med at vinde 3-0.

“Vi starter bedst og er spildominerende i hele første halvleg, hvor vi kommer frem til velsagtens en 4-5 kæmpe chancer, som vi selvfølgelig skal udnytte. Hanstholm lever på kontra og har en kæmpe mulighed,  hvor vi ikke er helt godt nok organiseret, men også de er uskarpe. 0-0 ved pausen, og det var vi ikke tilfredse med”, lød det efter kampen fra Løgstørs Christian Hjortshøj.

Løgstør går på banen til anden halvleg med fornyet tro på, at målene nok skal komme. Men holdet får slet ikke spillet til at fungere, og det fik hjemmeholdet til at lugte blod og udnytte de små fejl, som Løgstør laver.

“3-0 er vel fortjent efter anden halvleg, hvor vi giver dem et utal af kontramuligheder, som vi skal se at blive bedre til både at undgå og forsvare os imod. Fodboldkampe bliver afgjort på mål, og når vi ikke selv kan score i vores gode perioder, giver det muligheden til modstanderen. Vi er ikke tilfredse med det samlede udtryk i kampen og ved, at hvis vi gerne skal vinde nogle kampe i denne pulje, er vi nødt til at oppe os”, erkender Christian Hjortshøj.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!