Mandag d. 21. september 2020 - �rgang 15

Løgstør tabte til Vorup

19-05-2019

Fodbold: Randersholdet har haft krammet på LIF i dette forår.

Tekst: Per Lyngby

I forårets første kamp tabte Løgstør i jyllandsserien på hjemmebane til Vorup, og lørdag gjorde holdet fra Randers så arbejdet færdigt ved at sende Løgstør retur til Limfjorden med et nederlag på 0-2. Et nederlag, som der ikke kan indvendes noget imod, hvis man spørger Løgstørs Christian Hjortshøj:

“Et fuldt fortjent nederlag mod Vorup. De spiller langt bedre med bolden og flytter den hurtigt. Det går nogenlunde de første 20 minutter, men så bliver Simon Ipsen desværre skadet på den centrale midtbane, hvorfor vi bliver nødt til at rokere rundt. Herefter har vi overhovedet ikke styr på vores defensiv og rent ud sagt så pisser modstanderen igennem ned i midten, som det behager dem”, lyder det fra Christian Hjortshøj.

Ingen af holdene tilspiller sig de helt store chancer i første halvleg, hvor Løgstør kun er lige ved og næsten i en situation, hvor Mads Svenstrup ikke når frem til et godt indlæg.

“Efter pausen laver vi vel ikke andet end at være for langsomme i tanke og handling, og hvor vi laver ufatteligt dårlige afleveringer til hinanden. Det bliver 0-1 efter et indlæg, hvor vores midtstopper desværre kommer til at heade lige ud til en Vorupspiller, som har let ved at banke den i kassen. Og så bliver det 0-2 efter et boldtab omkring buen på vores halvdel, hvorefter de scorer ved et indlæg. Alt i alt en rigtig dårlig kamp, hvor vi burde have  løst det bedre efter Simon gik ud af kampen. Sådan gik det ikke, og nu begynder vi at kunne mærke presset i bunden af rækken”, siger Christian Hjortshøj.

I den kommende weekend spiller Løgstør på hjemmebane mod VSK Aarhus, som indtager puljens andenplads og har revanche til gode, da Løgstør vandt den modsatte kamp med 3-2.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!