Mandag d. 18. november 2019 - �rgang 14
Træner Andreas Overgaard takker Chris Severinsen for indsatsen, da han blev skiftet ud i kampen mod Nibe. Lørdag kunne træneren så takke Severinsen for en scoring i 6-0 sejren over Nors.

Løgstør tog sættet hjem

15-04-2018

Fodbold: Svage Nors blev besejret med tenniscifre og fik tillige et "æg".

Tekst: Per Lyngby

Efter sidste rundes selvforskyldte nederlag til Højslev, skulle Løgstørs fodboldherrer i serie 1 forsøge at rejse sig på hjemmebane mod Nors. Gæsterne kom til muslingebyen med to klare nederlag i bagagen - og fik et nyt med hjem, da Løgstør vandt en sikker sejr på 6-0.

"Det var en sikker og helstøbt holdindsats, hvor der aldrig var tvivl om udfaldet. Vi formåede at spille i et hurtigt tempo og komme rundt om de store Nors-spillere. Kampens målscorere var Andreas Sloth med 3, Kristijan Pavleka 2 og Chris Severinsen med 1 på straffe. Jeg var meget tilfreds med, at holdet spillede koncentreret i alle 90 minutter. Med lidt mere effektivitet kunne sejren godt være blevet endnu større Til næste kamp er der et par spillere tilbage fra skader, så der bliver en god sund konkurrence om pladserne", fortalte en tilfreds LIF-træner, Andreas Overgaard, til Lokaltindblik efter kampen.

Som cifrene antyder, var det ikke nogen skræmmende modstander, Løgstør var oppe imod, og i den kommende weekend venter endnu et bundhold, når de blå på udebane møder Roslev, som endnu ikke har hentet point i denne sæson.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!