Søndag d. 27. september 2020 - �rgang 15
Farvel og tak! Det sagde Andreas Overgaard og Løgstør IF fredag til hinanden. Her er det dog Hobro-træner Peter Thomsen, som den nu tidligere LIF-træner trykker hånd med efter den afgørende oprykningskamp i foråret, som Hobro vandt.

Løgstør-træner er stoppet

22-09-2018

Fodbold: Samarbejdet med træner Andreas Overgaard blev afbrudt fredag.

Trods resultatmæssig succes med en placering på førstepladsen i serie 1, blev samarbejdet mellem Løgstør IF  og træner Andreas Overgaard afsluttet fredag, mindre end et døgn før udekampen mod Kvik-Aalestrup.

“Vi må i LIF meddele, at vores serie 1 træner Andreas Overgaard er stoppet. Udekampen mod Kvik-Aalestrup  bliver med spillende formand Chris Severinsen og spiller Jesper Frederiksen, som dem, der kommer til at stå for oplægget til dagens opgør”, oplyste Keld Kronborg fra klubbens seniorudvalg lørdag middag til Lokaltindblik.dk.

Det er spørgsmålet om, hvordan fremtiden skal gribes an i Løgstør IF, der ligger til grund for det pludselige brud med cheftræneren. Men det er også med forståelse og respekt, at de to parter skilles.

“Dog er situation en rigtig træls, da resultaterne er gået LIF’s vej under Andreas’ ledelse, men vi vil gerne fra klubbens side takke Andreas for et godt stykke arbejde og ønsker ham held og lykke i fremtiden”, siger Keld Kronborg, som også understreger, at man i Løgstør IF arbejder stenhårdt for at løse opgaven både på den korte og den lange bane.

Lokaltindblik.dk har været i kontakt med Andreas Overgaard, som var i sving med støvsugeren derhjemme, netop som hans tidligere hold var i gang med opvarmningen på Hvam Stadion.

“Jeg kom til Løgstør med en elitebaggrund og mange kampe på divisions- og Superliganiveau. Min opgave har fra min ansættelse været at få Løgstør tilbage på mindst jyllandsserieniveau. I den forbindelse er jeg resultatorienteret og fokuseret på, hvilke 14 spillere, jeg mener, kan gøre det bedst. Jeg var fredag i dialog med klubben omkring denne præmis, og da klubben også ønsker at vægte en mere social side, valgte jeg at sige fra, og vi blev enige om at stoppe samarbejdet”, siger Andreas Overgaard, som påpeger, at der ikke er den store dramatik i sagen, som mere er et spørgsmål om forskellige holdninger og ambitioner. Et dilemma, som mange serieklubber ofte kommer til at stå i.

“Der skal ikke herske nogen tvivl om, at jeg synes, LIF er en god klub med fine perspektiver. Jeg håber, at de gør arbejdet færdigt og sikrer sig oprykningen her i efteråret - og kan ikke se, hvad der skulle forhindre det. Samtidig er klubbens andethold også med fremme i serie 3, hvor de ligger på en flot andenplads, så jeg er selvfølgelig lidt ambivalent med, at skulle stoppe netop nu”, fortæller den nu forhenværende LIF-træner.

I øvrigt fik den ny trænerduo, Chris Severinsen og Jesper Frederiksen, en fin start med holdet, da Løgstør vandt udekampen mod Kvik-Aalestrup med hele 7-0.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!