Tirsdag d. 19. januar 2021 - �rgang 15

Løgstør vandt chancefattig kamp

28-09-2020

Fodbold: Jesper Frederiksen sikrede sejren med et mål i første halvleg.

Tekst: Per Lyngby

Løgstør bevarede kontakten til toppen og tog samtidig afstand til bunden i serie 1, da holdet på udebane vandt en kneben sejr på 1-0 over Helsted.

"Det var en kamp uden mange chancer, hvilket kom som et resultat af god organisation hos begge hold. Vi scorer kampens enlige mål efter en halv times spil, efter at Kasper Skak erobrer bolden fra Helsteds målmand, som ganske overraskende blev brugt som en del af fire back kæden i Helsteds opbyggende spil. Kasper får spillet bolden til Jesper Frederiksen som kan sparke bolden ned i det tomme mål", fortæller LIF-træner Jimmy Støttrup Jensen.

Træneren roser sit hold for at have det defensive fundament er på plads og spillernes vilje til at foretage mange af de sure defensive løb. Det gjorde det svært for Helsted at spille sig igennem til målchancer, og først i kampens sidste fase blev det lidt hektisk, da hjemmeholdet forsøgte sig med lange bolde frem mod Løgstørs felt.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!