Tirsdag d. 4. august 2020 - �rgang 15

Løgstør vandt lokalopgør

10-03-2019

Håndbold: Aalestrup fik ikke noget med hjem fra muslingebyen søndag.

Tekst: Per Lyngby

Der var lokalopgør i herrernes 3. division søndag eftermiddag, hvor Løgstør hjemme i Lanternen tog imod Aalestrup. Slaget mellem muslingebyen og rosenbyen sluttede med sejr til Løgstør på 29-23, og dermed kan begge de vesthimmerlandske hold gå ind til de sidste kampe uden nerver, da nedrykningsstregen er på betryggende afstand.

I 2. division viste Aars HK ingen nåde i kampen mod Hornbæk, som blev kørt godt og grundig rundt på eget halgulv: 37-22 stod der, da Aars var færdige med deres kimbrertogt til Randers-forstaden.

I damernes 2. division blev det til et nederlag på 24-26 til Farsø KFUM HK i udekampen mod Holstebro. Dermed rykker Farsø-damerne under nedrykningsstregen, da de øvrige bundhold vandt. Farsø kan dog stadig selv afgøre deres skæbne i rækken, da de har en kamp på hånden og et på papiret lettere program end Viborg Søndermarken, som er dem, man kommer til at slås med i bestræbelserne på at undgå degradering.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!