Tirsdag d. 14. juli 2020 - �rgang 15
Jesper Frederiksen snoede sig som en ål i Limfjorden, da han med tre mål var med til at sænke topholdet Nibe.

Løgstør vandt målshow

15-09-2019

Fodbold: Topholdet Nibe blev sendt hjem med et nederlag på 5-4.

Tekst og foto: Per Lyngby

Hvem er stærkest: En sild eller en musling?

Det spørgsmål kunne man passende stille sig, da fodboldherrerne i serie 1 fra sildebyen Nibe og muslingebyen Løgstør lørdag tørnede sammen i “slaget om Limfjorden”  på et vindblæst Løgstør Stadion. Umiddelbart havde sildene de største vinderchancer, da de før kampen var placeret som nummer 1 i rækken, medens Løgstør levede pænt op til muslingens tilværelse som et bunddyr.

For at blive i vandet, så boltrede Løgstørs Jesper Frederiksen sig som en ål i Limfjorden, da han med 3 scoringer var med til at sikre hjemmeholdet sejren på 5-4 i en medrivende kamp, som reelt først blev afgjort, da Andreas Husum med små 10 minutter igen gjorde det til 5-3. Derfor var det kun kosmetisk, at Nibe formåede at score endnu et mål i det hæsblæsende opgør, da kampen var inde i overtid.

Løgstørs fjerde mål blev sat ind af Mathias Larsen. Med sejren er LIF for alvor på vej væk fra den kedelige bundplacering. Holdet er nu nummer 6 med bare 4 point op til topholdet Nibe. Gundersted ligger på lur og har med en kamp mindre chancen for at overtage førstepladsen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!