Fredag d. 22. januar 2021 - �rgang 15

Løgstør vandt stort over Nibe

03-10-2020

Fodbold: De grønne ørne fra sildebyen blev besejret med 5-1 i Løgstør.

Tekst: Per Lyngby

Der var ikke meget at berette fra sidste uges udekamp i Helsted, som Løgstør vandt med 1-0. Til gengæld var der mere gang i sagerne, da Løgstør lørdag lagde græs til lokalopgør om Limfjorden, da Nibe var på besøg.

5-1 stod på lystavlen, da kampen var forbi, og det var formstærke Løgstør, som vandt kampen med de sikre cifre.

“Vi kommer foran efter en halv times spil ved Casper Nymann Jensen men kort efter for Nibe udlignet efter et hjørnespark. Kort efter 1-1 målet har Nibe en kæmpe chance på en friløber for at komme på 2-1, men Sebastian Kronborg i målet klarer den. I pausen er vi alle enige om at vi både kan og skal investere lidt mere i vores løb og nærkampe, og det må jeg sige, at vi gjorde”, fortæller LIF-træner Jimmy Støttrup Jensen.

Træneren fremhæver, at hans hold spiller en rigtig god 2. halvleg, hvor markeringerne er tætte. Desuden scorede Løgstør 4 mål og samtidig kom der bedre gang i pasningsspillet.

“Vi får flyttet bolden rigtigt godt rundt og Nibe løber sig ”ihjel” efter pausen, hvor vi har chancer til både 3 og 4 mål mere”, beretter Jimmy Støttrup Jensen.

Casper Nymann Jensen scorede to gange, Viktor Byriel Øvall og Kasper Skak hver 1, medens Nibe scorede et selvmål.

Med sejren ligger Løgstør på en aktuel andenplads, men holdet har spillet et par kampe mere end de to hold lige under, og dermed kan andenpladsen meget vel være til låns. Nok så vigtigt er det, at der nu er skabt god luft ned til bunden af puljen.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!