Lørdag d. 27. februar 2021 - �rgang 16

Løgstør var sekunder fra oprykning

25-10-2020

Fodbold: Thisted napper formentlig pladsen i jyllandsserien på baggrund af sejr i Løgstør

Tekst: Per Lyngby

Det værst tænkelige scenarie i forhold til afslutningen på fodboldsæsonen ser ud til ramme serie 1 pulje 6, hvor Løgstør er placeret.

Fra mandag er turneringen sat på pause, og det betyder, at Thisted dermed ligger på førstepladsen med samme pointtal som Løgstør men med en sejr i de to klubbers første møde - de skulle have mødtes i sidste spillerunde i noget, der kunne være finalen om oprykning.

Med til historien hører dog, at Helsted, som netop nu ligger nummer 3 i stillingen, teoretisk kunne sætte sig på førstepladsen med sejre i deres to sidste kampe. De var dog program sat til henholdsvis på tirsdag og på lørdag, og kan derfor ikke afvikles. Havde Helsted nået at spillet deres udskudte kamp mod Støvring, vundet, ville holdet fra Randers-forstaden nok være oprykker.

Der er således mange hvis’er i ligningen, men det mest sandsynlige scenarie vil være, at DBU lader stillingerne gælde, som de ser ud efter denne weekend, og så er oprykningen placeret i Thisted, som søndag spillede uafgjort på udebane mod Nibe. Thyboerne udlignede i kampens sidste minut og strøg dermed forbi Løgstør, som på det tidspunkt lå til at slutte på førstepladsen i kraft af deres lørdagssejr på 6-2 over Skalborg.

Om hele situationen siger LIF-træner Jimmy Støttrup Jensen:

“Man står med sådan en lidt mærkelig følelse i kroppen da det jo ser ud til at det hele stopper her lige før målstregen. Vi ville rigtigt gerne have haft lov til at spille den ”finale” i Thisted næste lørdag, men sådan skulle det ikke være.

Uanset hvad så, er jeg glad for udviklingen her i efteråret, hvor pilen peger i den rigtige retning for os rent spillemæssigt. Vi skaber chancer, scorer mål og spiller i perioder noget rigtigt godt fodbold, hvor aftaler og indbyrdes relationer bliver bedre og bedre. Vi har rigtigt meget godt at tage med os frem mod forårets kampe. Vi har her i efteråret haft fokus på eget spil og har ikke gået op i om modstanderne har spillet 3-4-3, 4-4-2 eller 7-9-13, eller om de har haft en hurtig kant eller en farlig venstre back”, siger Jimmy Støttrup Jensen til Lokaltindblik.dk.

Løgstør-træneren fremhæver også den flotte opbakning, som holdet har haft de seneste kampe både ude og hjemme.

“Vi har haft rigtigt mange tilskuere med til vores udekampe, og at få lov til at slutte efteråret af foran så mange mennesker på Løgstør Stadion, som det var tilfældet lørdag, er virkeligt dejligt. Det er noget, som jeg også ved, at spillerne sætter stor pris på. At vi så går ud og vinder med hele 6-2 gør jo bare det hele endnu bedre”, slutter LIF-træneren, som konstaterer, at hjemmeholdet var i fuld kontrol fra første fløjt.

Løgstørs mål fordelte sig med 3 i hver halvleg, og de blev scoret af Kasper Skak og Jesper Frederiksen med hver 2 samt 1 af henholdsvis Magnus Sloth og Mathias Toft Andreasen.

 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!