Fredag d. 5. juni 2020 - �rgang 15
Finalisterne i herresingel A-rækken ved Spar Nord Open. Det er Mads Henningsen til venstre og Emil Jankowski til højre.

Lokal tennisspiler spillede sig i finalen i Spar Nord Open

06-08-2018

Aars Tennisklub afholdte i weekenden Spar Nord Open for senior og veteranspillere i det flotte danske sommervejr. Også i år var turneringen godt besøgt fra det fra det ganske land, så der var fuld gang i klubbens 5 baner fra kl. 9.00 til ca. kl. 18.00 både lørdag og søndag. Lørdag var der mulighed for fællesspisning, hvor godt 20 personer deltog i klubbens grillarrangement.

Herresingle A rækken er en licensturnering under Dansk Tennis Forbund og dermed også den række med størst prestige i at vinde. Aars Tennisklub var repræsenteret med 4 spillere i herresingle A, men bedst gik det for den kun 17 årige Mads Henningsen, der spillede sig i finalen efter flot og stabil spil i sine indledende kampe, hvor der kun blev afgivet 7 partier.

Modstanderen i finalen, Emil Jankowski, Aalborg, gjorde det endnu bedre, da han kun afgav 2 partier i de indledende kampe. Emil Jankowski var stor favorit til at vinde hele turneringen, men Mads Henningsen ydede god modstand i finalen, men ved 3-3 i første sæt fik Emil overtaget og kørte kampen hjem med cifrene 6-3, 6-0. Men det var et flot resultat af Mads Henningsen, der dermed fik sit gennembrud i Spar Nord Open.

Også i damesingle var Aars repræsenteret med Emma Henningsen – søster til Mads Henningsen. Hun var ude i en sand gyser mod Anette Dohm, Støvring, men Anette trak det længste strå i match tiebreak, så her blev det også til en flot 2. plads i rækken.

Turneringsleder Kenneth Møller Nielsen kunne efter knap 80 kampe se tilbage på en weekend med ene glade tennisspillere og flot tennisspil, så turneringen levede op til sit rygte som et af Jyllands hyggeligste tennisturneringer. Deltagerlisten viser mange gengangere – nogle melder sig stort set til med det samme til næste år, men klubben skal først have terminen godkendt fra Dansk Tennisforbund, før man kan lave den endelige invitation til 2019.

Resultaterne i de forskellige rækker blev som følger: Alle finalisterne blevet præmieret med flotte præmier fra HEAD sportstøj og special øl fra Trappisten, Aars:

Damesingle: Annette Dohm , Støvring – Emma Henningsen, Aars 6-3, 3-6, 10-6
Damedouble: Agnethe Lorentsen, Ø- Hornum/Karing Kruse, Støvring – Monica Henningsen/Emma Henningsen 6-2,6-3
Herresingle A: Emil Jankowski, Aalborg -Mads Henningsen, Aars 6-3,6-0
Bonusrunde herresingle A: Walter Malchau, Hjørring – Allan B. Johansen, Aars 6-3, 6-2
Herresingle B: Rasmus Konge, Hjørring – Mads Brix, Aalborg 6-2, 6-1
Herresingle C: Dennis Larsen, Farsø – Kristian Korsgaard, Hobro 6-2, 4-6, 10-8
Herresingle veteran: Poul Erik Pedersen, Aars – Jess O. Jensen, Lystrup 6-4,6-3
Hererdouble: Rasmus Konge, Hjørring/Daniel Meyer, Aalbrog – Christoffer Madsen/Andy Vanopslagh, Herning 6-3, 4-6, 10-7
Herredouble Veteran: Jesper Gunvald/Jan Folkermann, Aalborg – Erik Pedersen/Jørgen Brink, Aars 6-2, 4-1 rtd
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!