Lørdag d. 23. januar 2021 - �rgang 15

Målfest i Ranum - Aars rykker op

12-10-2020

Fodbold: Vindblæs måtte drage hjem fra lokalbrag uden point.

Tekst: Per Lyngby

Da Vindblæs og Ranum-Overlade-Vester Hornum tørnede sammen i efterårets første lokalbrag i Vindblæs, blev det en målfattig kamp, som Vindblæs vandt med 1-0.

Lørdag var der anderledes gang i sagerne, da de to hold mødtes i Ranum. Det udviklede sig til en sand målfest, som hjemmeholdet trak sig sejrrigt ud af med cifrene 4-3.

Niklas Pajhede og Jens Greth sørgede for en drømmestart til hjemmeholdet, som var foran med 2-0 efter 20 minutters spil. Jens Greth scorede igen efter en halv time, denne gang i eget net, og dermed var der reduceret til 1-2, som også var stillingen ved pausen.  I anden halvleg øgede Morten Engemand hjemmeholdets føring til 3-1, men topholdet var ikke slået - endnu. Kasper Drejer reducerede til 2-3 og Daniel Bloch Wirenfeldt udlignede til 3-3 på straffespark. Dermed var dramaet ikke slut, for i kampens sidste minut sikrede Niklas Pajhede med sit andet mål sejren til hjemmeholdet.

Resultatet betyder, at de to vesthimmerlandske hold ligger side om side med 24 point, men Vindblæs har en kamp på hånden, og kan således igen tage lidt afstand til lokalrivalerne, inden de tre sidste spillerunder. 

I samme pulje ligger Løgstørs andethold på 4. pladsen efter weekendens opgør mod nummer 3, Gug. Kampen sluttede 1-1.

I den anden lokale serie 4 pulje vandt Aars med 2-1 over Viborg Søndermarken, og dermed rykker kimbrerklubbens andethold op i serie 3 allerede nu, hvor der mangler 3 spillerunder. Der er hård kamp om andenpladsen i puljen, og her tabte Strandby et skridt, da holdet hjemme på Beachtown Arena måtte nøjes med 2-2 mod Kvik-Aalestrup. Dermed er der 1 point op til Viborg Søndermarken, som ligger på andenpladsen.

FUIK’s andethold havde en svær start på efteråret, hvor de første point lod vente på sig. Søndag spillede holdet en vital udekamp mod Viborg FF. Den blev tabt med 0-3, og dermed dumper FUIK ned på en af de to nedrykningspladser i puljen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!