Lørdag d. 23. januar 2021 - �rgang 15
Målmand Sebastian Kronborg sikrede sin klub det ene point, da han i kampens sidste minut reddede en friløber i kampen mod Skalborg fredag aften. Her vinder han en tilsvarende situation mod Per Nielsen i en pokalkamp mod Kvik-Aalestrup.

Målmand sikrede Løgstør point

05-09-2020

Fodbold: Tidlig føring var ikke nok til en sejr for LIF mod Skalborg.

Tekst: Per Lyngby

Fredag aften var Løgstør IF’s fodboldherrer i serie 1 en tur i Skalborg, hvor det gjaldt en svær kamp mod rækkens tophold. Gæsterne gik dog frisk til sagen, og kunne med lidt held og skarphed have vundet kampen.

“Det er sådan en kamp hvor man både er skuffet over ikke at have fået alle 3 point, men samtidig er glad for at det ikke gik helt galt til sidst”, fortæller LIF-træner Jimmy Støttrup Jensen.

Specielt i første halvleg er det Løgstør, som sidder på spillet og kommer frem til flere gode afslutninger. Det burde med lidt mere held og skarphed have resulteret i en større føring end 1-0, som blev sikret, da Jesper Frederiksen efter en halv times spil med en fornem ydersideaflevering fandt Kasper Skak som flot sparkede  bolden ind uden chance for hjemmeholdets målmand.

Kort inde i anden halvleg er så Viktor Byriel-Øvall, som finder Kasper Skak i dybden og skaber en 1 mod 1 situation, som Skalborgs målmand som dog trækker sig sejrrigt ud af. Herefter kom Skalborg langt bedre med i kampen og de fik udlignet efter ca. 10 minutter. Det gav dem mere tro på tingene, men Løgstør har dog også sine muligheder, bl.a. da Kasper Skak rammer overliggeren med en afslutning fra kanten af feltet.

Mod slutningen af kampen er det så Skalborg, som er tæt på at hive alle tre point, da de først rammer overliggeren med et kanonskud fra distancen og i kampens absolut allersidste sekunder har en friløber. Her leverer Sebastian Kronborg en pointgivende redning og kampen ender 1-1.

“Vores pasningsspil er store dele af kampen rigtigt godt, og vi har de chancer, som skal til for at vinde en fodboldkamp Men når ikke man får scoret i sine gode perioder, er der en risiko for at det går galt, og det var det lige ved i aftes. Vi tager meget positivt med fra kampen, selvom vi lige nu er ærgerlige over ikke at have fået alle 3 point”, lød det dagen efter kampen fra Jimmy Støttrup Jensen.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!