Tirsdag d. 7. juli 2020 - �rgang 15

Målrig kamp i Hornum

19-06-2020

Fodbold: Holdene ligger tæt i herrernes bedste pulje i træningsturneringen.

Tekst & foto: Per Lyngby   

Tirsdag aften kom der for alvor gang i målscoringen i Jutlander Banks Træningsturnering.

FUIK var på besøg i Hornum, hvor gæsterne bragte sig foran med 2-0. En stilling, som holdt indtil, der var spillet 80 minutter. Så vågnede hjemmeholdet op og med to scoringer fik Hornum udlignet - men kun for at se FUIK score i kampens sidste minutter til slutresultatet 3-2.

I Gundersted var Aars på visit, og trods en god spillemæssig indsats af gæsterne, måtte de nøjes med det ene point efter uafgjort 1-1.

De to resultater betyder, at der er stor jævnbyrdighed i puljen, hvor Gundersted stadig topper med 5 point, medens Hornum og FUIK følger lige efter med hver 4 point. Aars ligger sidst med 2 point og har stadig sin første sejr til gode.

I den næstbedste pulje er det fortsat de to Aarshold, serie 4 og U-19, som topper rækken. U-19 vandt hjemme med 1-0 over FUIK, medens serie 4 vandt 8-2 i Vindblæs. De to Aarshold mødes i sidste runde i en kamp, som afgør, hvem der besætter førstepladsen.

I damerækken havde FUIK besøg af Støvring, som vandt så sikkert som 8-0.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!