Tirsdag d. 14. juli 2020 - �rgang 15

Målrig remis i Løgstør

10-06-2019

Fodbold: LIF spillede 3-3 mod Helsted Fremad i jyllandsserien.

Tekst: Per Lyngby

Der er faktisk kun en plads i puljen, som sikrer holdet forbliven i jyllandsserien - alle øvrige pladser er i spil til op- eller nedrykning.

Pladsen besættes i øjeblikket af Løgstør, som ligger i et tæt felt af hold, for hvem sæsonen kan ende med såvel op- som nedrykning. Mandag skulle Løgstør forsøge at hænge på i toppen og holde afstand til bunden, da holdet hjemme tog imod Helsted Fremad fra Randers. Gæsterne lå forud for kampen lige under vesthimmerlændingene og med en kamp på hånden. De kunne med en sejr overtage Løgstørs plads i puljen og sende hjemmeholdet ned på de pladser, der potentielt betyder nedrykning.

Efter en målrig affære sluttede det med en pointdeling - 3-3 efter at Helsted Fremad havde ført med 3-2 ved pausen.

Thorbjørn Larsen bragte ellers Løgstør foran efter godt 5 minutters spil, men gæsterne slog tilbage og kom foran 2-1, inden Jesper Frederiksen udlignede til 2-2 på straffespark. Den målrige halvleg sluttede med endnu en scoring til gæsterne, som kunne indtage pausetheen med en 3-2 føring i ryggen.

I  anden halvleg skulle Løgstør frem og jagte en udligning og også gerne et føringsmål, men det blev kun til en enkelt scoring mere, da Kristoffer Lynge med 10 minutter igen sikrede det ene point.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!