Tirsdag d. 10. december 2019 - �rgang 14

Målvogter spillede storkamp mod sin gamle klub

18-03-2018

Håndbold: Den tidligere Farsø-målvogter, Janni Fruergaard, var bestemt ikke god ved sin gamle klub, da Farsø KFUM HK’s damer i 2. division mødte Viborg Søndermarken på udebane.

Der blev bestemt ikke delt vennegaver ud, da Farsø KFUM HK lørdag spillede mod Viborg Søndermarken med den tidligere holdkammerat Janni Fruergaard på holdet.

“Vi må bare sige, at hun står en fantastisk kamp og bliver afgørende med 15 redninger, i en kamp, hvor vi igen starter med at komme bagud - det er ved at være klassisk i denne sæson. Deres forsvar har godt fat i os, og det har vi svært ved at løse, men vi kan dog gå til pause med en føring på 9-8. Vi kommer også foran med 3 i anden halvleg, men de kommer op og får kontakt i en periode, hvor vi er i undertal. I slutningen af kampen følges vi pænt ad og en målfattig kamp endte 17-17”, fortæller Farsøs holdleder Klaus Hansen til Lokaltindblik.dk.

I Farsø-lejren er man tilfredse med det ene point, som definitivt holder holdet ude af nedrykningskampen. Man kan således slutte af uden nerver, når det i sæsonens sidste to kampe gælder Sæby og Holstebro på hjemmebane.

Aars tabte i herrernes 2. division på udebane med 27-32 til HRH Roslev., og dermed må vesthimmerlændingene nok siges at være ude af topkampen, selv om holdet kun mangler to kampe mod hold, der er placeret længere ned i rækken.

I damernes 3. division var Aars bestemt ikke venlige overfor deres modstandere i udekampen mod Søndermarken 2, som blev besejret med hele 27-8. Dermed er Aars fortsat på andenpladsen med et enkelte point op til Aabybro. Begge hold mangler at spille 3 kampe - og her har Aars en lille fordel, da de skal spille alle 3 på hjemmebane. Den sidste mod Aabybro…

Løgstør tabte endnu et skridt i bestræbelserne på at hænge på i toppen af 3. division herrer, da det på udebane blev til uafgjort 24-24 mod Skive. Holdet mangler to kampe, først på udebane mod Oddense-Otting og til slut hjemme i et lokalbrag mod Aalestrup, som i denne weekend tabte med 18-22 til Aalborg HK.

Løgstør vandt en kneben sejr på 21-20 hjemme over Tårs-Ugilt, medens Blære-Hornum, som spiller i en anden pulje, hjemme tabte med 28-30 til Thy Håndbold.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!