Mandag d. 18. november 2019 - �rgang 14

Magiske 3-taller i Gundersted

15-04-2018

Fodbold: Efter tre runder ligger landsbyklubben i spidsen med maksimumpoint.

Tekst: Per Lyngby

Der er noget næsten magisk over tallet 3 og Gundersted for tiden. I sidste runde scorede Rene "Nuggi" Petersen hattrick for klubben, lørdag eftermiddag blev der lavet endnu et par hattricks af puljens tophold.

I holdets tredje kamp i sæsonen, blev det også til den tredje sejr på stribe - og for tredje gang i træk scorede Gundersted 3 mål. Hertil kan lægges, at Rene "Nuggi" Petersen scorede i den tredje kamp på stribe, da det blev til en sejr på 3-1 i lokalopgøret mod Hornum på et velbesøgt Hornum Stadion.

"En fortjent sejr i en ikke særlig køn kamp på grund af banens beskaffenhed. Vi følte at, vi var i fuld kontrol i det meste af kampen, selvom vi kom bagud på på et indlæg efter et afvist hjørnespark. Jesper Møller udlignede kort tid efter. Omkring den halve time opsnappede Rene "Nuggi" bolden efter en fejl Hornums opspil og scorede sikkert til pauseføringen 2-1. Efter pausen startede Hornum bedst i en halvleg, som var urytmisk og præget af en masse spilstop og en række gule kort til begge hold samt et rødt til Hornum i slutfasen", fortæller Gundersteds Mikkel Lindhardt Hansen.

Søren Munk lukkede kampen på en straffesparksscoring til kampen resultat 5 minutter før tid.

På søndag spiller Gundersted sin fjerde kamp, når Hadsund kommer på visit.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!