Onsdag d. 12. august 2020 - �rgang 15
Mogens Kristensen forlader cykelholdet Riwal CeramicSpeed. ARKIVFOTO

Mogens Kristensen forlader cykelhold

03-11-2018

Den sidste af de oprindelige grundlæggere af cykelholdet Riwal CeramicSpeed, Mogens Kristensen, forlader holdet efter mere end 10 års arbejde.

”Holdet kom til verden hjemme i vores stue d. 5. august 2008, så jeg har været med i mange år. Jeg har haft mange forskellige funktioner på holdet – lige fra at lange flasker til at være holdejer. Det har været en fantastisk rejse, og jeg har mødt mange spændende og dedikerede mennesker,” fortæller Mogens Kristensen.

Holdet startede ud som Continental Team i 2009 under navnet Concordia – Vesthimmerland Pro Cycling. Skiftende sponsorer undervejs har bevirket, at holdet har haft flere navne, men Mogens Kristensen har været med hele vejen.

Efter 10 sæsoner som Continental Team starter holdet i 2019 som bekendt ud som Pro Continental under navnet Riwal Readynez Cycling Team.

”Når holdet stepper op på næsthøjeste niveau, så kræves der endnu mere af administrationen. Det er simpelthen ikke foreneligt med alle de andre ting, jeg er involveret i, så der har været enighed mellem holdet og mig om denne beslutning,” uddyber Mogens Kristensen.

Det er imidlertid ikke et farvel til cykelsporten, idet Mogens Kristensen fortsat vil arrangere de Nordvestjyske UCI-løb samt gadeløbet i Aars.
 

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!