Søndag d. 11. april 2021 - �rgang 16

Nullert og stort nederlag for oprykkere

03-04-2021

Fodbold: Det ene point var det eneste positive, som Kvik-Aalestrup fik ud af premieren i serie 1.

Tekst & foto: Per Lyngby  

Skærtorsdag rullede fodbolden endelig igen på serieniveau.

Kvik-Aalestrup, som fik sig en overraskende oprykning i efterårets lidt kaotiske afslutning, lagde ud på udebane mod Højslev. Kampen blev spillet uden tilskuere, og det var måske meget heldigt, for det blev ikke nogen køn oplevelse:

“Det eneste positive, vi kan tage med fra premieren, var det ene point. Det var mildt sagt en jammerlig fodboldkamp uden de store målchancer, hvor det tekniske niveau lod meget tilbage at ønske. Den ene fejlaflevering toppede den anden og selvom det blev bedre i løbet af anden halvleg, så var det ikke nok til, vi kunne være tilfredse med indsatsen. En grim 0-0 kamp, hvor det var held i uheld med coronaens tilskuerforbud. Pointet tager vi med, men vi skal steppe op spillemæssigt”, sagde assistentræner Danny Bartholomæussen til Lokaltindblik.dk efter kampen.

I Ranum var de lokale oprykkere i serie 3 i kamp mod Sønderup-Suldrup, som kunne drage hjem med en sejr så her var der heller ikke meget at skrive hjem om set fra hjemmeholdets side:

“Det snakker vi ikke om - vi tabte 4-0”, lød det kort og lakonisk fra træner Henrik Harris Sloth efter premierenederlaget.

I serie 4 havde Kvik-Aalestrups andethold lånt kunstgræsbanen i Aars til deres kamp mod Viborg B67. Det blev til pointdeling efter 2-2.

Grundlagt 1. februar 2006         Redaktør: Jacob Dalgaard           Telefon: 3012 6000             info@lokaltindblik.dk 

Weltklasse!